Briller 

Vi fører følgende brillemerker: Prada, Emporio Armani, Georgio Armani, Oakley, Dior, Ray-Ban, Jimmy Choo, Carrera, Boss, Marc Jacobs, Fendi, Silhouette, Skaga, Pilgrim, Tom Ford, Etnia Barcelona, Jean Paul, Serengeti, Helly Hansen, Calvin Klein.     

BRILLER

Vi har et godt utvalg av forskjellige merkevarer, alt fra store motemerker som for eksempel Dior, Marc Jacobs, og Prada til de klassiske merkene som Silhouette, Skaga og Tom Ford. Kom innom oss slik at vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte innfatningen for deg.    

Brillemoten endres litt for hver sesong som kommer og går ta gjerne en titt på sesongens must her.

 

GLASS

Det er en hel verden av glass og vår jobb er å gi deg så gode råd og anbefalinger som mulig. Vi bruker hovedsakelig Rodenstock som glassleverandør, men bruker jevnlig andre leverandører slik at vi kan tilby den mest optimale og skreddersydde løsningen for deg. DNEye fra Rodenstock er et måleinstrument som lar oss måle øyenen dine som et optisk system, informasjonen vi kan hente ut fra denne testen kan bidra til å optimalisere glassene dine enda bedre slik at glassene i større grad er skreddersydd ditt syn. Dette er den nyeste teknologien på markedet, les gjerne mer om DNEye Scanner her

Vi skjønner også at det ikke alltid er beleielig eller ønskelig å måtte vente opp mot to uker på å få den nye brillen sin, derfor har vi lager på enstyrke-brilleglass i butikken.  Dette betyr at vi kan slipe til brillen din med en gang du har valgt ut innfatning. Legeret vårt gjelder styrkene +/- 3,00 og opp til cyl -1,50.