Om oss

Liens Optiske ble startet opp i 1973 av optiker Ragnar Lien, og vi er i dag syv optikere som står klare til å hjelpe deg i våre lyse og hyggelige lokaler på gateplan i Sandvika sentrum.  

For oss er service utrolig viktig og for å være sikker på at du får den aller beste hjelpen er alle som jobber hos oss optikere. Vi har fire synsprøverom og har derfor god kapasitet med kort ventetid på synsundersøkelser og vi tar også dropin-timer når vi har mulighet til det. 

De ansatte hos Liens Optiske
I vår butikk finner du alltid et stort utvalg av briller og solbriller. Vi plukker selv ut hvilke produkter og merker vi skal ta inn, og drar på messe to ganger i året for å holde oss oppdatert på hva som er siste nytt. Vi velger ut et bredt sortiment slik at alle kan finne sin nye favorittbrille hos oss. 


Hos oss sliper vi nesten alle brilleglassene selv, dette gjør at vi kan levere de fleste briller bare litt over en uke etter at du har bestilt. Skal du kun skifte glass i din egen innfatning kan du beholde brillen frem til glassene kommer. Når brilleglassene dine har kommet sender vi deg en beskjed så kan du komme å få slipt inn glassene dine mens du sitter og venter med en kopp kaffe.  


På vårt verksted gjør vi også reparasjoner på briller blant annet lodding, sveising og polering. 


Kontaktlinser 


Kikkert